Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Arhive blog


Tigla metalica Bilka Gotic

Postat de: Admin

22 octombrie 2018

Țigla metalică Bilka Gotic este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică Gotic poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm … Continuă să citești

Detalii
Detalii

Tigla metalica Bilka Clasic

Postat de: Admin

22 octombrie 2018

Țigla metalică Bilka Clasic are aspectul cel mai utilizat de producătorii de țiglă metalică. Este profilată din oțel de grosime între 0.4mm-0.6mm. Indiferent de bugetul pe care îl ai pentru construcția acoperișului, vei găsi varianta optimă de țiglă metalică.

Detalii
Detalii

Tigla metalica Bilka Balcanic

Postat de: Admin

22 octombrie 2018

Țigla metalică BILKA Balcanic este produsă din oțel cu grosime între 0.45mm și 0.6mm. Indiferent de grosimea oțelului folosit, stratul de zinc este de minimum 225g/mp. Acesta îi oferă rezistență în timp țiglei metalice. Gama GrandeMat este protejată de un … Continuă să citești

Detalii
Detalii

Țigla metalică Bilka Retro Panel

Postat de: Admin

8 octombrie 2018

Acest tip de învelitoare metalică poate fi ales pentru a acoperi casele rustice sau obişnuite cu acoperiş normal, ce necesită renovare, dar şi pentru clădirile noi sau moderne.Este o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale “cu falt”.

Detalii
Detalii

Tigla metalica Bilka Iberic

Postat de: Admin

8 octombrie 2018

Țigla metalică Bilka IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm. Oțelul este protejat cu un strat de zinc cu o grosime cuprinsă între 225g-275g/mp. Stratul de vopsea poate fi în variantă lucioasă sau mată.

Detalii
Detalii