Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL
Nume si Prenume *
E-mail:*
Telefon:*

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Vrei un
acoperis sanatos
la cele mai mici costuri?

Bun venit la BDM ROOF SYSTEM

Activam in piata romaneasca de peste zece ani si ne
mandrim cum cu mii de proiecte ireprosabile in domeniul
sistemelor de invelitori de acoperis.

Descopera cea mai buna oferta de tigla metalica
din Romania

Am analizat cu atentie produsele specializate din piata de profil.
Am selectat cu grija pentru clientii nostri materialele la cele mai exigente standarde recomandate.
Am pregatit cele mai avantajoase oferte de tigla metalica din tara.

Analizam proiectul fiecarui client si dezvoltam oferte personalizate
pentru invelitoare cu maxim de randament.

Punem pret pe calitate, asa ca apreciem relatiile de colaborare pe care le-am dezoltat in timp cu partenerii nostrii:
BILKA STEEL, IMPRO, BUDMAT, ne sunt colaboratori de inceredere si apropiati.

Recomandam urmatoarele sisteme de tigla metalica:

Țigla metalică Budmat Venecja

Țigla metalică BudMat Venecja e o soluție brevetată care vă ajută să economisiți timp și bani în timpul transportului, depozitării și instalării acoperișului. Calitatea acoperișului este garantată pentru mulți ani. Venecja este pionierul montajului rapid.

vezi detalii
Tigla metalica Budmat Bella Sara

Bella Sara este o soluție brevetată care vă face să economisiți timp și bani în timpul transportului, depozitării și instalării acoperișului. Calitatea acoperișului este garantată pentru mulți ani.

vezi detalii
Tigla metalica Impro Omega

Există posibilitatea de alegere a lungimii modulului (350 sau 400 mm) sau alegerea inaltimi cutei (1.5cm, 2 cm). (zinc minim 275g/mp)

vezi detalii
Tigla metalica Bilka Gotic

Țigla metalică Bilka Gotic este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică Gotic poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

vezi detalii
Tigla metalica Impro Alfa

Valorile estetice si uşurinţa de montare fac din ALFA®plus ţigla recomandată de cele mai multe ori de către profesionişti. Există posibilitatea de alegere a lungimii modulului (350 sau 400 mm) sau alegerea inaltimi cutei (1.5cm, 2 cm). (zinc minim 275g/mp)

vezi detalii
Tigla metalica Bilka Clasic

Țigla metalică Bilka Clasic are aspectul cel mai utilizat de producătorii de țiglă metalică. Este profilată din oțel de grosime între 0.4mm-0.6mm. Indiferent de bugetul pe care îl ai pentru construcția acoperișului, vei găsi varianta optimă de țiglă metalică.

vezi detalii
Tigla metalica Bilka Balcanic

Țigla metalică BILKA Balcanic este produsă din oțel cu grosime între 0.45mm și 0.6mm. Indiferent de grosimea oțelului folosit, stratul de zinc este de minimum 225g/mp. Acesta îi oferă rezistență în timp țiglei metalice. Gama GrandeMat este protejată de un strat de 275g/mp de zinc.

vezi detalii
Țigla metalică Bilka Retro Panel

Acest tip de învelitoare metalică poate fi ales pentru a acoperi casele rustice sau obişnuite cu acoperiş normal, ce necesită renovare, dar şi pentru clădirile noi sau moderne.Este o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale “cu falt”.

vezi detalii
Tigla metalica Bilka Iberic

Țigla metalică Bilka IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm. Oțelul este protejat cu un strat de zinc cu o grosime cuprinsă între 225g-275g/mp. Stratul de vopsea poate fi în variantă lucioasă sau mată.

vezi detalii

Ce ne recomanda?

Lucram in interesul dumneavoastra: agentii nostri se deplaseaza la client si efectueaza gratuit masuratoarea invelitoarii, ca baza pentru un deviz corect. Realizam devize personalizate si optimizate, astfel incat sa beneficiati de randament maxim, cu minimum de cheltuieli.

Suntem preocupati de calitate: avem misiunea de a va ajuta sa faceti achizitii inteligente. Consilierii nostri de vanzari analizeaza optiunile pentru acoperisul dvs. In functie de tipul proiectului, bugetul disponibil si arhitectura casei. Recomandam numai produsele care se preteaza tipului dvs. de proiect.

Ne bazam pe o echipa de profesionisti: realizam montajul sistemelor de invelitoare cu personal propriu si calificat. Investim anual in cursuri de perfectionare si recompensam dorinta de performanta intre angajatii nostrii. Clientii nostri beneficiaza de montaj de calitate si se bucura de siguranta si confortul invelitorilor achizitionate de la noi.

Asiguram transport gratuit: oferim transport gratuit pentru fiecare sistem de tabla tip sigla achizitionat de la noi. Efectuam transportul in maxim 72 de ore de la achitarea avansului, daca solicitati livrare imediata.

Oferim garantie indelungata: garantam contractual corectitudinea devizului realizat de noi, oferim garantia produselor si garantie pentru manopera.

Vreau cel mai bun sistem de tigla metalica din Europa

Este placerea noastra sa va ajutam sa alegeti varianta optima pentru acoperisul dumneavoastra.
Completati formularul cu datele de contact si detaliati problema la care consultantii nostri vor raspunde
in cel mai scurt timp.

Ne puteti contacta telefonic la numarul 0756.112.111 sau printr-un mesaj pe WhatsApp apasand pe iconita.

Persoana