Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL
Nume si Prenume *
E-mail:*
Telefon:*

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Ce inseamna un ACOPERIS SANATOS?


Postat de: Mircea - Expert BDM Roof System

25 august 2017

Acoperis sanatos.

Multe persoane, cand au de realizat un acoperis, acorda importanta doar invelitorii din tigla metalica. Se intereseaza doar ce calitate are aceasta, ce culoare, ce garantie are, cine o produce.

In general tigla metalica vine cu o garantie de la producator.

Dar cine iti ofera garantie ca stratul suport pentru tigla metalica (sipca de lemn) va rezista in timp?

Cine iti garanteaza ca structura de lemn nu se va degrada accentuat?

Cine iti garanteaza ca termoizolatia realizata la nivelul acoperisului functioneaza in parametrii optimi si ca nu exista factori care sa diminueze din eficienta acesteia?

Cu ce te ajuta daca ai cea mai buna tigla metalica din lume, dar neaccesorizand corespunzator sistemul de invelitoare vei duce la degradarea structurii de lemn? Vei ajunge in momentul in care invelitoarea va fi in stare buna, dar vei fi nevoit sa schimbi acoperisul din cauza faptului ca a putrezit sipca de lemn, ca folia anticondens fie nu mai asigura ventilarea, fie si-a pierdut din gradul de impermeabilitate.

Doar folosind materiale corespunzatoare si fiind creat un sistem complet functional si performant ai aceasta garantie.

Intradevar, vei plati putin mai mult. Dar suma investita suplimentar pentru a asigura o durata de viata mai mare acoperisului tau, este mult mult mai mica in comparatie cu costurile de renovare ale acoperisului, din cauza degradarii accentuate a acestuia, in cazul neaccesorizarii corespunzatoare a sistemului de invelitoare.

Cand spunem ACOPERIS SANATOS nu ne referim doar la invelitoarea din tigla metalica, ci la toate componentele unui acoperis.

Un ACOPERIS SANATOS este un acoperis perfect functional, cu o durata mare de viata si in realizarea caruia s-au eliminat toate viciile ascunse care ar putea grabi degradarea acestuia.

Un ACOPERIS SANATOS trebuie sa aibe:

  • un sistem de invelitoare calitativ si bine montat.
  • sistem de ventilare care sa elimine condensul si sa mentina structura de lemn uscata.
  • o folie anticondens performanta, cu rezistenta la temperaturi inalte, sa asigure o buna ventilare(SD>0.3m) si sa aiba benzi adezive.
  • o termoizolatie eficienta care sa functioneze in permanenta la parametrii maximi.

Atunci cand acoperisul tau intruneste toti acesti factori, poti fi sigur ca acoperisul tau va avea o durata mare de viata.

Pe acest blog vei gasi articole de o mare importanta pentru cei ce au de realizat un acoperis, fie ca vorbim despre o renovare sau despre realizarea unui acoperis la o constructie noua. Vei gasi articole din care vei invata cum sa ai calitate si performante maxime pentru fiecare componenta a acoperisului tau.

Daca doresti detalii suplimentare te asteptam in showroom-ul nostru, unde consultantii nostri de vanzari iti vor furniza toate informatiile cu privire la ce trebuie sa faci pentru a avea un ACOPERIS SANATOS.

Te asteptam la noi cu planul de invelitoare inca din faza de constructie a casei tale. Vom analiza planul acoperisului, vom vedea daca sunt sau nu puncte slabe. Te vom sfatui ce tip de invelitoare sa alegi.

Garantam ca vei avea cea mai profesionista experienta si ca vei fi foarte incantat de informatiile pe care le vei primi din discutiile cu consultantii nostri de vanzari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 518 Vizitatori au citit aceasta postare.
  • Daca ti-a placut acest articol apasa
    sau
Adauga un comentariu