Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Servicii


1. Masuratoare acoperis
Agenții noștri de pe teren se deplasează la construcția dumneavoastră si efectuează gratuit masuratoarea învelitorii. Indiferent ca este vorba despre o construcție nouă sau despre revonavarea unui acoperiș existent, măsuratoarea acoperișului realizată de un expert constituie baza un deviz corect.

2. Realizarea devizului
Fie ca vorbim de o măsuratoare realizată de experții nostri, de un proiect de arhitectură sau de o schiță a acoperișului furnizată de dumneavoastră, departamentul tehnic va realiza un deviz corect, oprimizat și personalizat pentru acoperișul dumneavoastră, astfel încât sa beneficiați de un randament maxim si de costuri minime.
Toate devizele noastre vor fi detaliate pentru ca dumneavoastră sa puteți vedea ce materiale vi s-au ofertat, în ce cantități, care este costul montajului și al materialelor auxiliare, și vi se vor recomanda produse care vor aduce plus valoare învelitorii dumneavoastră.

3. Consiliere profesionistă
Nu dorim doar sa vă luam banii pentru un acoperiș, indiferent de randamentul acestuia.
Misiunea noastră este să vă ajutăm sa achiziționați în mod profesionist un sistem de învelitoare. Consilierii noștrii de vânzări vor analiza toate opțiunile pe care le aveți pentru acoperișul dumneavoastră, în funcție de tipul proiectului, bugetul disponibil, arhitectura casei.
Vă vor prezenta care sunt factorii care grăbesc deteriorarea unei învelitori și vă vor prezenta metodele prin care acestea pot fi evitate.
Vă vor recomanda doar produsele care se pretează tipului dumneavoastră de proiect și nu vor face nici un compromis de calitate, doar ca să vă vândă anumite produse pe care dumneavoastră le solicitați, fară să știți că acestea nu se potrivesc pentru acoperișul dumneavoastră. Astfel aveți garanția că nu veti fi păcăliți.

4. Montajul sistemului de învelitoare
Montajul sistemelor de învelitoare îl realizăm doar cu montatorii proprii. Pe lângă experiența acumulată de aceștia în anii de lucru, noi, BDM ROOF SYSTEM, investim anual în cursuri de perfecționare, realizăm concursuri interne între montatori pentru a le stimula dorința de perfecționare.
Astfel clienții noștri beneficiază de un montaj de calitate și se bucură de siguranța si confortul învelitorii achiziționate de la noi.
Dacă aveți de renovat un acoperiș, ne ocupăm de decopertarea învelitorii vechi și de evacuarea deșeurilor realizate.

5. Transport Gratuit
Fiecare sistem de tablă tip țiglă achiziționat de la noi beneficiază de transport complet gratuit, în maxim 72 de ore de la achitarea avansului, dacă dumneavoastră solicitați livrare imediată.

6. Garanție
Pe langă garanția produselor și garanția pentru manoperă, beneficiați de GARANȚIA PROFESIONALISMULUI.
Garantăm contractual corectitudinea devizului realizat, dacă am efectuat noi măsuratoarea sau dacă dumneavoastră ne-ați furnizat corect cotele, iar dacă sunt necesare suplimentări de materiale datorate calculului eronat, acestea vor fi suportate material de noi.