Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Despre Noi


Masuratoare acoperis
Realizarea devizului
Consiliere profesionista
Montajul acoperisurilor
Garantie
Transport Gratuit

MISIUNEA noastră - să oferim clienților noștri cele mai bune produse de pe piață, astfel încât să beneficieze de un acoperiș fără vicii de calitate, care să aibă o durată de viață mai îndelungată, să le ofere siguranță și un confort sporit.

 

Noi, echipa BDM ROOF SYSTEM, avem o experiență de peste 10 ani în domeniul sistemelor de învelitori de acoperiș, timp în care am realizat peste 2500 de proiecte.

 
 • Vrei un acoperiș sănătos la intersecția dintre prețul bun și calitatea maximă? Atunci, hai să ne cunoaștem!
 • Când am pornit la drum, ne-am propus să oferim clienților noștri cele mai bune produse și accesorii existente pe piață, pentru fiecare tip de învelitoare existent. Și ne-am ținut de cuvânt!
 • Ne-am dedicat cercetării si analizării produselor existente pe piață și am selectat pentru colaborare, doar produsele care îndeplineau toate standardele recomandate, astfel încât clienții noștri să beneficieze de un acoperiș fără vicii de calitate, care să aibă o durată de viață mai îndelungată și să le ofere siguranță și un confort sporit.
 • Datorită experienței acumulate și a echipei compuse din oameni foarte bine pregătiți, clienții noștri beneficiază de consultanță profesionistă in alegerea celei mai bune variante pentru acoperișul lor. Analizăm proiectul fiecărui client și îi facem o ofertă personalizată, pentru a beneficia de o învelitoare cu un randament maxim.
 • În 2011 am început colaborarea cu producătorul de țiglă ceramică TONDACH.
 • Începând cu anul 2013 am devenit partener principal al producătorului de țiglă metalică acoperită cu granule de rocă naturală DECRA. Astfel clienții noștri beneficiază de cele mai bune oferte de preț pentru acest sistem de învelitoare.
 • Tot în anul 2013 am semnat contractul cu producătorul german de ferestre de mansarda ROTO. Din 2013 pana in 2015 am fost partenerul lor principal în zona de sud a României, iar in anul 2016 am fost distribuitorul Numărul 1 in România al producătorului de ferestre de mansardă ROTO.
 • În anul 2015 am construit sediul actual din București. Este cel mai profesionist showroom de acoperișuri existent. Clienții care ne vizitează descoperă toate secretele unui sistem de învelitoare performant, cum pot avea un acoperiș sănătos, care să le ofere siguranță, confort, și ce pierd dacă nu lucrează cu o firmă profesionistă.
 • Dacă toate acestea sună frumos, ce e interesant acum urmează!
 • În anul 2016 am început colaborarea cu liderul mondial în producția de țiglă metalică, producătorul polonez BUDMAT și am devenit importatorul în România al celei mai bune țigle metalice din lume, Budmat Venecja. Produsă din oțel suedez de cea mai bună calitate, țigla metalică modulară Budmat Venecja, are o durată de viață dublă față de țiglele metalice tradiționale.
 • Pentru a importa un produs cu un preț mai mare, față de produsele existente pe piață, ai nevoie de curaj. Dar cum misiunea noastră este sa oferim clienților noștri cele mai bune produse de pe piață, astfel încât să beneficieze de un acoperiș fără vicii de calitate, care să aibă o durată de viață mai îndelungată, să le ofere siguranță și un confort sporit, nu am ezitat!