Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Tipurile si beneficiile tiglei metalice Bilka


Postat de: Mircea - Expert BDM Roof System

21 iulie 2017

BDM Roof System isi propune sa ofere intotdeauna clientilor cele mai bune produse si accesorii existente pe piata; de aceea, gama disponibila include doar produse recunoscute, de buna calitate, cu garantie pe termen indelungat. Printre serviciile noastre se numara si masuratori de acoperis, realizare deviz, consiliere, montaj sistem invelitoare, transport gratuit. Pe langa garantia produselor si garantia manoperei, ca si client BDM Roof System beneficiati si de garantia profesionalismului.

In catalogul vast de produse oferite regasiti si sisteme complete pentru acoperisuri Bilka. BILKA Steel este o companie romaneasca specializata in tigla metalica, sistem pluvial si accesorii. Compania inregistreaza vanzari record an de an, de aici avand si pozitia de lider al pietei de invelitori din Romania. In articolul de astazi aflati mai multe despre tipurile de tigla metalica Bilka, dar si beneficiile majore ale acesteia, pentru un acoperis sanatos!


Tigla metalica cu durata de viata indelungata

Acoperisurile din tigla metalica Bilka disponibile la BDM Roof System sunt rezistente pana la 50 de ani in conditiile in care sunt montate corespunzator. Astfel, tigla metalica este rezistenta la orice conditie de vreme, la ploaie, vant si ninsori, dar si la mucegai.

Bilka – Tigla metalica ce asigura etanseitate

Sistemul de prindere al modulelor de tigla metalica prin suprapunere si prindere asigura etanseitate perfecta. Nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la scurgerile de apa pe sub invelitoare

Tigla metalica cu estetica placuta

Ce ne dorim de la acoperis, pe langa specificatiile tehnice mai mult decat necesare? Sa aiba o gama variata de forme, culori si modele din care sa alegem. Tigla metalica Bilka pune in evidenta frumusetea oricarei cladiri si o ajuta sa se incadreze stilului arhitectural de baza.

Optiunile variaza; se pot alege acoperisuri de tigla metalica Bilka in culori si nuante clasice sau moderne, cu finisaj mat, lucios, sau o gama larga de elemente arhitecturale. Tigla metalica permite montajul pe suprafete curbate sau abrupte, in functie de design sau preferintele proprietarului.

Tipuri de acoperis de tigla metalica Bilka:

1.Bilka Clasic
Tigla metalica Bilka Clasic este profilata din otel zincat, acoperit cu un strat de vopsea lucioasa sau mata, in functie de preferinte. Este cel mai folosit tip de tigla metalica al Bilka si este folosit in general la constructiile in regim rezidential. Exista 25 nuante de tigla din care se poate alege – mate sau lucioase.

2.Bilka Balcanic
Tigla metalica Bilka Balcanic este profilata din otel zincat acoperit cu strat de vopsea lucioasa sau mata. Se produce in 25 nuante placute, potrivite oricarei constructii. Este un model elegant, imbina aspectul traditional cu cel modern realizat pe utilaje cu tehnologie avansata.

Se foloseste cu preponderenta in restaurarea cladirilor de patrimoniu, protejeaza intreaga constructie de intemperii si scoate in evidenta frumusetile arhitecturale.

3.Bilka Gotic
Tigla metalica Bilka Gotic este profilata din otel zincat acoperit cu strat de vopsea lucioasa sau mata. Se produce in aceleasi 25 nuante, astfel incat fiecarei constructii i se poate alege finisajul unui acoperis potrivit.

Bilka Gotic este puternic inspirat din etnografia carpatica, este caracterizat de constructii cu geometrii predominant angulare. Tigla metalica nu afecteaza arhitectura specifica constructiei ce urmeaza a fi restaurata.

4.Bilka Iberic
Tigla metalica Bilka Iberic este profilata din otel zincat, acoperit cu un strat de vopsea lucios sau mat, in functie de preferintele proprietarului.

Se produce in aceleasi 25 nuante si este un produc care iese in evidenta prin inaltimea profilului. Ofera oricarei case sau constructii un incadrament perfect.

5.Bilka Romanic
Bilka Romanic – profilata din otel zincat si acoperit cu strat de vopsea mat sau lucios – poate fi livrata cu dimensiuni intre 500 mm si 7000 mm. Se produce in cele 25 nuante placute estetic si se remarca prin inaltimea profilului. Procesul de montaj si costurile sunt considerabil usurate datorita suprapunerii modulelor de tigla in ambele laterale.

6.Bilka Retro Panel
Bilka Retro Panel poate fi cu usurinta si cu incredere ales pentru a acoperi casele rustice cu acoperis normal, ce necesita renovare, dar la fel de potrivit si pentru cladiri noi. Reprezinta o solutie actuala pentru acoperisuri si in acelasi timp o alternativa simpla pentru acoperisuri traditionale.

O alta solutie pentru alegerea tiglei metalice Bilka Retro Panel este pentru cladiri de birouri, cladiri comerciale ce pot fi acoperite fara a produce schimbari negative asupra aspectului de ansamblu.

Tigla metalica Bilka este, astfel, alegerea de succes a oricarui proprietar ce doreste imbunatatiri si un produs profi la nivel de finisaje ale unei locuinte/cladiri. Rolul esential in mentenanta calitatii il are depozitarea materiei prime in spatii inchise si ventilate. Bilka este singurul producator roman de tigla metalica care livreaza un sistem complet de invelitoare fara sa sufere daune calitative pe durata depozitarii si productiei.

BDM Roof System iti pune la dispozitie si un catalog rezidential complet despre tiglele metalice Bilka – despre companie in sine si despre produsele oferite. Am inceput colaborarea cu Bilka Steel in 2009, iar de atunci noi suntem partenerul lor principal pe zona de sud a Romaniei. Distribuim sisteme de invelitori Bilka in orice zona a tarii si livram acoperisul in cel mai scurt timp de la solicitare. Putem fi partenerul de incredere si pentru tine sau afacerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 1396 Vizitatori au citit aceasta postare.
  • Daca ti-a placut acest articol apasa
    sau
Adauga un comentariu