Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Budmat Venecja – Revolutia in Acoperisuri


Postat de: Admin

24 iunie 2021

tigla metalica

Circula adesea mitul ca orice tigla metalica are o durata de viata de 50 de ani. In realitate, nu este asa!

Tiglele metalice obisnuite au 2 focare de coroziune care le limiteaza durata de viata la 17-20 de ani. 

Focarele de coroziune nu tin de materia prima, ci de: 

– forma profilului tiglei metalice;

– modul in care esti obligat sa montezi anumite tipuri de tigla metalica.

Majoritatea tiglelor metalice au aceste 2 focare de coroziune care le limiteaza durata de viata la 17-20 ani:

-focar la terminatia frontala;

-focar la imbinarea foii de tigla metalica.

Tigla metalica Budmat Venecja revolutioneaza industria acoperisurilor prin urmatoarele inovatii brevetate, care previn formarea ruginii: 

✔️ au “indoit” spre interior terminatiile frontale ale panourilor de tigla, pentru a elimina retinerea apei pe marginea inferioara a panourilor si pentru a evita riscul de formare a ruginii.

✔️ orificiile de fixare a panourilor de tigla intre ele sunt pregatite inca din faza de productie pentru a nu mai ramane pilitura metalica intre foile de tigla metalica si pentru a elimina astfel riscul de coroziune. Dar si pentru a asigura o imbinare si o etansare perfecta.

tigla-metalica-budmat-venecja-descriere-full

In plus, Tigla metalica Budmat Venecja este realizata din materie prima (otel) de cea mai inalta calitate, de la ✔️SSAB Suedia, care este depozitata corespunzator (in spatii uscate). 

Acoperirea cu zinc a otelului este de min. 275 g/m²✔️, ceea ce asigura protectia impotriva coroziunii in spatii urbane si industriale, precum si in zone aflate la 10-20 km de tarmul marii.

Stiai ca spatele panourilor nu suprafata exterioara a tiglei este mult mai supusa riscului de coroziune? Asta deoarece timp de 9-10 luni pe an se formeaza condens. Budmat a luat in considerare acest aspect si a optat pentru o dubla protectie pe spatele panourilor de tigla metalica✔️

Toate acestea asigura pentru BudMat Venecja o ✒️garantie de 50 de ani. Pe bune! Primesti si certificat de garantie care atesta durata de viata a tiglei metalice. O durata de viata de pana la 3x mai mare fata de tiglele metalice obisnuite.

Si cum toate aceste aspecte tehnice parca palesc in fata unui model de tigla neatractiv, Budmat Venecja vine cu o ambutisarea de 35mm a tiglei metalice, care scoate acoperisul in evidenta si ofera un plus de valoare estetica constructiei. 

Culorile clasice (caramiziu, rosu, maro) sunt mai vibrante, iar cele moderne (negru mat si gri grafit) foarte elegante. Nu trebuie sa iti faci griji cand comanzi din stocuri diferite, caci BudMat iti garanteaza repetabilitatea culorilor.  

tigla metalica bdm roof system acoperis sanatos

Probabil stii deja ca tigla metalica si materialele de constructii s-au scumpit in ultimul an si ca preturile vor continua sa creasca. Avem o veste buna pentru tine: daca semnezi azi pe tigla metalica Budmat, BDM Roof System iti tine pretul fix pana la 60 de zile. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 34 Vizitatori au citit aceasta postare.
  • Daca ti-a placut acest articol apasa
    sau
Adauga un comentariu