Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Tigla metalica Impro cu finisaj Herculit – Garantie 40 de ani


Postat de: Admin

22 iulie 2021

tigla_metalica_impro_cu_finisaj_herculit

 Impro a studiat straturile de acoperire intrebuintate pana acum si a monitorizat nevoile clientilor, ale tinichigiilor, pentru a ingloba multiple avantaje intr-un singur produs.

Intr-o stransa colaborare cu unul dintre liderii producatorilor de lacuri si unul dintre cele mai bune combinate siderurgice din Europa (U.S. Steel Slovacia), Impro a dezvoltat un strat de acoperire de calitate inalta pentru tiglele metalice: HERCULIT®.

 HERCULIT® reprezinta un poliester intarit cu poliuretani, cu o rezistenta ridicata la toate tipurile de deteriorari mecanice, cu grosimea de 35 μm.

Pentru tiglele metalice fabricate din otel cu acoperire HERCULIT®, Impro ofera o  garantie de 40 de ani.

Impro asigura repetabilitatea culorilor si a structurii stratului de acoperire.

In plus, tiglele metalice Impro au un strat de acoperire de zinc de 275g/ mp, care le asigura o protectie ridicata impotriva coroziunii.

Si o protectie pe spatele tablei de 10 microni, care, la fel, asigura protectie optima impotriva coroziunii.

Atentie, multi cad in capcana de a crede ca doar suprafata exterioara a tiglei este in contact cu apa. In realitate, spatele foii de tigla se afla mai des in contact cu umiditatea, ca urmare a condensului ce se formeaza cand sunt diferente de temperatura intre exterior si interiorul casei.

Finisajul HERCULIT® poate fi produs pe orice tip de profil de tigla metalica de la Impro – tiglele metalice compacte si clasice ALFA®, GAMMA®, OMEGA®, HETA®, STIGMA®, BAVARIA Roof®. si tiglele metalice modulare IZI® & ZET®.

Pentru tiglele metalice fabricate din otel cu acoperire HERCULIT®, Impro ofera o garantie de 40 de ani. Cu o exceptie – tigla metalica ZET® cu finisaj HERCULIT® are o garantie de 55 de ani.

Cere cotatie de pret la BDM Roof System.

BDM Roof System este singurul showroom din Bucuresti cu produse IMPRO. Ne gasesti pe Prelungirea Ghencea nr 95c, Bucuresti, sector 6.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 58 Vizitatori au citit aceasta postare.
  • Daca ti-a placut acest articol apasa
    sau
Adauga un comentariu