Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

Buretele expandabil – elimina riscul de infiltratii in zonele de dolie si calcan


Postat de: Admin

18 august 2021

Pentru multe persoane care locuiesc la casa venirea iernii reprezinta o grija in plus. In sezonul rece, in anumite zone ale acoperisului, zapada persista mai mult (se topeste mai greu) si creste riscul aparitiei de infiltratii. 

Aceste zone sunt dolia (unghiul format la intersectia a doua versante de acoperis, unde apa se aduna) si zona de calcan (peretele fara ferestre, din dosul unei case, de care se alipeste o alta casa).

Avand in vedere rolul important pe care il joaca acoperisul, este esential sa iei masuri suplimentare de protectie pentru a asigura casei un grad maxim de confort.

Pe langa accesoriile de tinichigerie, prin care se face inchiderea acoperisului, poti lua si alte masuri suplimentare, precum utilizarea unor bureti expandabili.

Din pacate, in 90% din cazuri, se utilizeaza niste bureti universali, triunghiulari, care nu fac tot timpul fata. Fie adezivul nu e bun, fie nu fac fata cantitatii de apa sau se degradeaza rapid.

Solutia profesionalaburetele expandabil cu o latime de 4cm  care se lipeste si se umfla pentru a prelua forma tablei si astupa astfel tot golul respectiv, atat in zona de dolie, cat si in zona de calcan.

burete expandabil

 Buretele expandabil cu latimea de 4 cm este destul de dens, consistent si avand in general un adeziv foarte bun ofera protectie maxima indiferent de cat de tare ar ploua afara sau cat de mult ar persista zapada in regiune.

Buretii expandabili de etansare de 4cm elimina sansa de a aparea infiltratii. Pot fi utilizati in zona de dolie, zona de etansare a tablei, in jurul cosurilor de fum si in zonele de calcan.

Poate la prima vedere pare simplu, dar un acoperis performant este foarte complex. Anumite accesorii pot dubla durata de viata a acoperisului!  

Daca ai nevoie de accesorii profesionale pentru acoperis, cere o oferta de pret aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 47 Vizitatori au citit aceasta postare.
  • Daca ti-a placut acest articol apasa
    sau
Adauga un comentariu