Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

STII CAT DE MULT TE POATE COSTA PRETUL CEL MAI MIC?


Postat de: Admin

14 mai 2020

STII CAT DE MULT TE POATE COSTA PRETUL CEL MAI MIC?

Ceaa ce nu stiu foarte multi din cei care au sau vor avea nevoie sa achizitioneze un sistem de invelitoare din tigla metalica este complexitatea calculului pentru un astfel de sistem. 

Foarte multi cand analizeaza ofertele isi iau ca reper suprafata de tabla, pretul total si atat. 

Acestia nu cer devizele complete (cel mai rau lucru posibil). Iar asta se poate intampla din mai multe cauze. Fie lipsa timpului din cauza situatiei de la job sau a stresului cotidian, fie din numarul prea mare de oferte se instaleaza un mic haos.

Daca si tu esti intr-o astfel de situatie  ti se potriveste perfect acest articol. Iar daca ai tot timpul necesar pentru a analiza toate ofertele pentru acoperis, ai ajuns in locul potrivit pentru ca acest articol te va ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru sistemul de tigla metalica de care vei beneficia. 

CARE ESTE MAREA PROBLEMA?

Am precizat anterior ca analizarea ofertelor pentru sistemul de tigla metalica fara sa ai devizele cu necesarul de materiale este cea mai nociva varianta. 

De ce ? 

Pentru ca asa cum poti vedea in poza de mai jos, un deviz pentru sistemul de tigla metalica are 20-25 de pozitii cu diferite elemente

Deci sa analizam doar dupa un pret total si eventual dupa suprafata tablei te poate duce in eroare. Pentru ca, daca nu compari devizele element cu element, nu ai de unde sa stii daca in devizul cu pretul mai mic, nu lipsesc de exemplu: coamele, burlanele sau sipca de lemn.

Si te vei trezi ca in momentul in care ti se livreaza tigla metalica ca nu poti finaliza montajul din lipsa acestor elemente. Pe care vei fi nevoit sa le cumperi. Si aici trebuie sa iei in calcul si discutiile neplacute cu distribuitorul care va incerca sa inventeze tot felul de scuze.

Timp pe care daca l-ai fi investit sa analizezi corect ofertele nu s-ar mai fi ajuns in aceasta situatie. Mai mult trebuie sa te asiguri daca compari mere cu mere si nu mere cu pere.

Mai exact trebuie sa stii ce folie iti ofera cel cu pretul mai mic si ce folie ofera cel cu pretul mai mare. Pentru ca daca cel cu pretul mai mic iti pune in oferta o folie cu rezistenta la temperatura extrema de pana la 70 de grade Celsius, vei fi nevoit sa decopertezi invelitoarea in 10 ani pentru ca sa degradat folia anticondens.

Cred ca esti de acord cu mine ca alegerea unei oferte mai scumpe cu cateva sute de lei care sa aiba o folie anticondens performanta (vezi articolul despre cum alegi o folie anticondens performanta) este mult mai ieftina decat sa achizitionezi inca odata invelitoarea in 10-15 ani,  pentru ca sa degradat folia anticondens. 

Poate ca unii au in devize si sistemul de ventilare pentru tigla metalica (vezi aici de ce acesta este esential pentru o durata de viata cat mai mare a sistemului de invelitoare), iar altii nu. 

Asa ca iti recomand sa analizezi in detaliu aceste aspecte. Cea mai mare problemă acum urmează. Si aici mă refer la suprafața de tigla metalica ofertată.

Majoritatea clientilor cunosc suprafata asterelii de lemn, dar nu cunosc cum se face calculul pentru tigla metalica (vezi urmatorul articol in care explic cum se calculeaza suprafata de tigla metalica) .

Foarte multi distribuitori, din lipsa de argumente, profita de aceasta situatie si oferteaza suprafete mai mici de tigla metalica, cu scopul de a lua ochii clientilor cu un pret mai mic.

De exemplu daca suprafata asterelii este de 100 mp, suprafata de tigla metalica trebuie sa fie de minim 125 m . Si multi distribuitori oferteaza 110 sau 115 mp, profitand de recunostinta beneficiarilor.

Iar cine se pacaleste cu o astfel de oferta, va avea neplacuta surprindere sa vada ca nu ii ajunge tabla pentru realizarea intregului acoperis. Si nici in contract nu avea stipulata vreo clauza prin care distribuitorul isi asuma necesarul de materiale. Asa ca se vede pus in situatia de a scoate bani suplimentari din buzunar si sa aiba parte de stres, nervi si frustrari.

CUM POTI FI SIGUR DE CORECTITUDINEA DEVIZULUI?

Noi la BDM Roof System  am dezvoltat un soft de calcul pentru sistemele de tigla metalica, Astfel incat in momentul in care introducem cotele acoperisului acesta ne genereaza automat numarul de foi de tigla metalica si lungimile acestora astfel incat oferta sa fie 100% corecta.

Mai mult in contractele pe care le semnam cu clientii nostri avem o clauza in care ne asumam necesarul de materiale si in cazul in care acestea trebuie suplimentate din cauza calculului gresit vom suporta orice cheltuiala. Iar, in functie de situatie, daca raman materiale, le vom lua retur.

Un ultim motiv, dar extrem de important pentru care vei pierde bani este sa alegi o tigla metalica de la care te astepti sa reziste 60 de ani, dar care sa fie invadata de rugina dupa nici macar 20 de ani. Nu voi povesti aici prea mult, pentru ca avem o pagina dedicata acestui subiect. (vezi detalii).  In acea pagina vei afla de ce tigla metalica Budmat Venecja este singura tigla metalica care poate rezista pe bune peste 50 de ani).  

Astfel tu esti complet asigurat ca nu vei avea batai de cap si ca ai colaborat cu o echipa de profesionisti.

Si daca vrei sa te ajutam sa beneficiezi de un acoperis care sa reziste pe bune peste 50 de ani, da click pe butonul de mai jos, lasa-ne datele de contact si consilierii nostri te vor ajuta cu drag.

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 307 Vizitatori au citit aceasta postare.
  • Daca ti-a placut acest articol apasa
    sau
Adauga un comentariu