Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

De ce este mai ieftin si mai rentabil sa ai casa acoperita cu tigla metalica Budmat Venecja?


Postat de: Admin

16 iunie 2020

De ce este mai ieftin si mai rentabil sa ai casa acoperita cu tigla metalica Budmat Venecja?

Desi la o prima analiza ai crede ca tigla metalica Budmat este mai scumpa decat o alta tigla metalica obisnuita, vreau sa iti spun ca in realitate ea este de aproximativ doua ori mai ieftina, daca iti doresti ca acoperisul sa aiba o durata de viata de 50 de ani.

Si in acest articol vreau sa iti explic de ce. Daca tu iti doresti ca acoperisul tau sa reziste maximum 20 de ani pana sa il inlocuiesti, nu are rost sa pierzi timpul citind acest articol. In schimb daca iti doresti o durata de viata cat mai mare, de peste 50 de ani, a acoperisului, acest articol te va ajuta sa eviti costuri mari pe viitor.

Pretul initial duce lumea in eroare

Vom analiza un acoperis de aproximativ 190 mp.

Asa cum am precizat anterior, daca ti-ai dori ca acoperisul tau sa reziste pana in 20 de ani, nu are nici un rost sa cumperi tigla metalica Budmat. Pentru ca un acoperis realizat cu tigla metalica obisnuita costa aproximativ 15000 lei, iar cel cu Budmat 20300 lei. Deci nu extracostul.

Dar daca iti doresti ca acoperisul sa reziste peste 50 de ani, atunci calculele se schimba complet.

In 50 de ani vei cumpara de minim 3 ori tigla metalica obisnuita

Asa cum, banuiesc ca ai aflat de la noi tiglele metalice obisnuite au 2 focare de coroziune care le limiteaza durata de viata la maximum 15-17 ani.

Daca nu stii care sunt focarele de coroziune acceseaza articolul in care le prezentam pentru a avea relevanta ce explicam mai departe. Vezi detalii…..

Astfel, daca iti doresti sa ai pe casa tigla metalica obisnuita pentru 50 de ani vei plati pentru ea 15000 lei o data la prima achizitie, inca o data dupa 17 ani si inca o data dupa 34 de ani de la prima achizitie. Deci vei plati in total 45000 lei.

Dar asta nu e tot. Vei mai plati de doua ori decopertarea invelitorii vechi, aproximativ 2500 lei de fiecare data si posibil eventuale reparatii ale structurii de lemn.

Deci pentru 50 de ani tigla metalica obisnuita te va costa in total minim 50.000 de lei.

In schimb, tigla metalica Budmat Venecja, datorita inovatiilor aduse sistemului, va rezista pe bune peste 50 de ani. Astfel, pentru ea vei plati o singura data suma de 22000 lei (sistem cu accesorii profesionale) si eventual o revopsire dupa aproximativ 30 de ani, care ar putea avea un cost aproximativ de 5000-6000 lei. In total te va costa aproximativ 28000 de lei.

Astfel, pentru o durata de viata de 50 de ani, Budmat Venecja te va costa de aproape 2 ori mai putin decat tigla metalica obisnuita. Dar trebuie sa mai iei in calcul si stresul si deranjul prin care vei trece in timpul celor doua decopertari ale locuintei.

Cazurile se inmultesc in Romania

 

Cand publicam acest articol (iunie 2020), avem deja inlocuite 8 acoperisuri realizate cu tigla metalica obisnuita care au fost invadate de rugina intre 8 si 16 ani. Mai jos poti vedea cateva poze cu tablele de pe acele acoperisuri, pe care le poti vedea si la noi la sediu. 

Sper ca ti-a fost de folos acest articol si ti-a adus o claritate in pierderile pe care le vei avea in decursul celor 50 de ani daca optezi pentru un sistem de tigla metalica obisnuita.

Daca iti doresti sa te ajutam cu un acoperis care sa reziste pe bune peste 50 de ani, da click pe butonul de mai jos si consilierii nostri, cei mai bine pregatiti din industrie, te vor ajuta cu drag.

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 461 Vizitatori au citit aceasta postare.
  • Daca ti-a placut acest articol apasa
    sau
Adauga un comentariu