Mascota BDM

Evita greselile cand achizitionezi un sistem de invelitoare. Ai 10 strategii pentru a sti cum sa alegi oferta corecta!

DORESC GHIDUL

BDM Roof System - Distribuim tigla metalica Bilka, Budmat, Decra

Promo Ticket Facebook Portofoliu

De ce evitam sa mai vindem tigla metalica cu roca vulcanica?


Postat de: Admin

13 mai 2020

DE CE EVITAM SA MAI VINDEM TIGLA METALICA CU ROCA VULCANICA?

Tigla metalica cu roca este considerata de multi ca fiind un sistem de invelitoare exclusivist pentru realizarea acoperisului.

Si asta pentru ca unii considera ca are un aspect mai apropiat de tiglele ceramice datorita acoperirii cu roca.

Iar pretul nu poate fi deloc neglijat. Este de cel putin doua ori mai scumpa decat tigla metalica obisnuita si oarecum similara la pret cu tigla ceramica.

Ce ne indeparteaza de acest tip de produs?

Vreau de la inceput sa precizez ca apreciez foarte mult modul de fixare al acestui tip invelitoare.

Doar ca urmarind evolutia produselor de invelitori in ultimii ani, am descoperit produse care sunt mult mai rentabile decat tigla metalica cu roca, atat din punct de vedere al duratei de viata cat si din punctul de vedere al pretului.

Ai nevoie de un acoperis nou

Solicita cea mai buna oferta din piata

Si vreau ca in acest articol sa iti prezint comparatia intre sistemele de tigla metalica cu roca vulcanica si tigla metalica modulara Budmat Venecja.

Daca nu stii inca de ce tigla metalica Budmat Venecja este singura tigla metalica care poate rezista pe bune peste 50 de ani da click aici.

Cel mai important lucru pentru o tigla metalica, fie ea vopsita sau acoperita cu roca, este sa nu rugineasca. Pentru ca in acel moment nu mai ai altceva de facut decat sa inlocuiesti invelitoarea.

Si aici tigla metalica cu roca are cateva minusuri. 

Majoritatea produselor nu au pe spatele foilor de tabla lac de protectie, desi aceea este suprafata care sta cel mai mult in contact cu umiditatea din cauza condensului ( vezi articolul in care prezentam problemele generate de condens).

Desi sunt cateva astfel de produse care au aplicat un grund poliesteric pe spatele foilor de tabla, acesta nu are o grosime mai mare de 7 microni.

Budmat Venecja are pe spatele foilor de tabla o dubla protectie, realizata dintr-un strat de vopsea poliester de 10 microni si un lac de protectie impotriva umiditatii de 5 microni.

Grosimea tablei utilizate in productia de tigla metalica acoperita cu roca este fie de 0.4mm, fie de 0.45mm. Si aceasta este inferioara grosimii de 0.5mm pe care o are tigla metalica Budmat Venecja.

Cel mai important argument pentru care recomandam optarea pentru tigla metalica Budmat Venecja in loc de tigla metalica cu roca urmeaza acum.

Atat acoperirea cu piatra naturala cat si vopseaua aplicata pe tigla metalica nu sunt vesnice. La un moment dat roca se va desprinde de pe invelitoare si vopseaua se va decolora. E un proces normal si firesc. Si lucrurile astea se intampla dupa 25-30 de ani.

Ei bine, daca in momentul in care tigla metalica se decoloreaza o poti revopsi, atunci cand acoperirea cu roca dispare nu mai ai ce sa faci si vei fi nevoit sa inlocuiesti invelitoarea.

Acoperis cu tigla metalica cu roca degradata

Deci platesti odata pentru tigla metalica cu roca cu aproape 60% mai mult comparativ cu tigla metalica Budmat Venecja si o si schimbi mai repede cu aproape 20 de ani.

Si sa nu uit, in certificatele de garantie ale producatorilor de tigla metalica acoperita cu roca, nu ai nici un articol in care ti se garanteaza rezistenta acoperirii cu roca pe foaia de tabla. Iti este garantata doar “impermeabilitatea” tiglei metalie:). Fain nu, doar ca pe foarte multi bani, pe banii tai.

Uite,  misiunea noastra la BDM Roof System  este sa realizam cele mai durabile sisteme de acoperis pentru clientii nostri, ofertand cele mai bune produse, solutii si servicii. Si in momentul de fata tigla metalica Budmat Venecja este cel mai bun astfel de sistem.

Daca iti doresti ca sa te ajutam sa ai un acoperis care sa reziste pe bune peste 50 de ani, da click pe butonul de mai jos, lasa-ne datele de contact si cei mai buni consilieri de vanzari din aceasta industrie, te vor contacta si te vor ajuta cu drag!

Un ACOPERIS SANATOS iti doresc!

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 947 Vizitatori au citit aceasta postare.
  • Daca ti-a placut acest articol apasa
    sau
Adauga un comentariu